Fotografering - vår passion!

Med hjälp av stor erfarenhet och passion genomför vi många olika slags uppdrag inom fotografering både för företag och privatpersoner, några av våra tjänster är företagspresentationer på video, företagsprofil i bilder, fotoreportage, videopresentation och film för webb och hemsida. Vi har även fotokurser och workshops inom kamerateknik och kreativt bildseeende, antingen i grupp eller individuellt. Kontakta oss för mer information.

Arbetet som bröllopsfotograf är ett stort ansvar men också väldigt roligt, man får ta del av ett viktigt tillfälle i livet, känslor och glädje och samtidigt skapa vackra bilder, därför älskar jag bröllopsfotografering. Vill ni ha en engagerad och positiv bröllopsfotograf till ert bröllop har ni kommit rätt!

Kontakta oss för mer information angående annan fotografering som t.ex. arkitekturfotografering.

Goda referenser finns, kontakta oss för en diskussion om era önskemål och behov.

Medlem i SFF Svenska fotografers förbund

Varför fotograferar jag?
Bilder och intryck har alltid talat till mig mer än ord. Kameran har följt mig genom livet och jag försöker att skildra viktiga ögonblick som jag ser dem.
Människor och de avtryck i historien de lämnar är sådant som ligger mig varmast om hjärtat när det gäller fotografi.
Den korta barndomen, en kommande mors fantastiska resa med det nya livet. Den underbara dagen då två människor ger löftet att stödja varandra i livet. En älskads underbara ansikte. Allt detta vill jag gärna hjälpa till att fånga och bevara som vackra minnen för livet.

Peter

 bruselid katt porträtt

Kontakta oss gärna här!
Vi prioriterar alltid förfrågningar som är så kompletta som möjligt med datum, detaljer och namn.

    Namn (bra att ha)

    E-post (bra att ha)

    Ämne

    Meddelande (också bra att ha)

    Hjälp oss att stoppa spam