En bröllopsdag med alla förberedelser och känslor är ett unikt tillfälle att få dokumentera något som alla kommer att ha stor glädje av resten av livet, det är alltid lika roligt att få hjälpa till med detta.

Här nedan finns några av våra bröllopsbilder, kontakta oss om du vill se fler.

Glöm inte att boka bröllopsfotograf i god tid eftersom de ”bästa datumen” snabbt blir uppbokade.
Vi finns i Stockholm på Södermalm.

bröllopsfotografering

Bröllopsfotograf i Stockholm,
vi gör bröllopsfotografering och bröllopsvideo.

Nu väntar vi in den härliga våren och nästa bröllopssäsong,
vi ser fram emot att möta många fantastiska människor som ska gifta sig!

När det gäller era bröllopsbilder är vårt mål är att dom finaste känslorna och ögonblicken blir förevigade till minnen för all tid, både för er och även till glädje för alla era nära och kära, både nu och för alltid. Att få vara er bröllopsfotograf är ett stort ansvar men också en ära, man får ta del av så mycket glädje och känslor och detta är några av de många anledningarna till att jag älskar bröllopsfotografering.

Tveka inte att kontakta oss om ni vill ha en engagerad och positiv bröllopsfotograf till ert bröllop!

Vi strävar efter att er speciella dag blir minnesvärd och rolig. Ända från den viktiga planeringen till dess att ni får era bröllopsbilder i er hand kan ni känna er trygga med oss som bröllopsfotograf.

Lycka till med ert bröllop, efter många års fotograferande har vi bara nöjda kunder och får vi förtroendet att fotografera ert bröllop gör vi allt för att även ni ska bli nöjda med de mycket viktiga livslånga minnen era bröllopsbilder kommer att bli.

Kunderna har ordet

Jag och Cajsa anlitade Bruselid och vi blev otroligt nöjda med bilderna. Vi gifte oss utomhus, vilket kanske inte är det lättaste att fota, då väder och vind spelar in.
Men när vi fick bilderna från Peter, så infann sig exakt samma härliga känsla som på bröllopsdagen…
Allt annat runt om kring funkade också bra, tänker på planeringen innan, resor, leverans m.m.
Rekommenderar honom starkt!
//Richard

Vi anlitade Bruselid som vår bröllopsfotograf när vi gifte oss. Vackra bröllopsfoton var en av de viktigaste sakerna för oss den dagen och vi hade en del synpunkter på hur vi ville ha dem. Bruselid gjorde oss inte besvikna. Han var lätt att arbeta tillsammans med, nogrann och engagerad. Vi fick både lite ”galna” kort och de traditionella i vacker miljö, precis som ville ha.
Kort sagt rekomenderar vi honom verkligen!
//Annica