bruselid media Liz porträtt

Bilder – viktigare än någonsin

Tack vare coronaviruset har vi upptäckt många nya aspekter av våra liv. Vi kanske inte är så osårbara som det känns när man är mitt uppe i livet. Att påtvingad isolation är svårt att hantera. Att samhället och våra ekonomiska system kan stå och falla med en ganska knapp marginal. Idag är det ingen som tänker långsiktigt, allt ska helst vara lean och just in time eftersom det är mest lönsamt kortsiktigt.

Har detta något att göra med bilder och porträtt? Jag tror det, att ha ett vackert porträtt av nära och kära kan vara helt avgörande när de inte finns nära oss eller när de har gått före oss till nästa plats i det stora outgrundliga.

Att ta ett porträtt på de i vår familj som är lite äldre varje år kan tyckas vara onödigt men är något väldigt vanligt i många kulturer. Så många som helt i onödan får leta i sista stund efter en fin och representativ bild på de kära när den verkligen behövs.

Mitt tips är att vara lite förutseende och planera även för sånt som man kanske inte tänker på varje dag och se till att ni har vackra porträtt av alla i familjen. Det är garanterat något som man aldrig behöver ångra.

Bröllopsfotograf